If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
здрвеите на скоро си взех алфа ромео 146 (тс) 1.4 16в, но имам проблем с уборотите, варират от 500 до 2500 когато работи на място. Благодарч ви предварително
здрвеите на скоро си взех алфа ромео 146 (тс) 1.4 16в, но имам проблем с уборотите, варират от 500 до 2500 когато работи на място. Благодарч ви предварително
МПХ - моторче за празен ход ти е проблема
или почистване, или смяна в краен случай, макар че цената е чудна
Проблема е следния опитах се да сваля стъпковото моторче но неможах.Свалих горните два болта а третия отдоло неможах при което се отказах,защото нямах нужния инстромент.След това зглобих всичко и реших да заполя колата при което видях че оборотомера не работи и свети една светлина на таблото прилича на дюза или нещо подобно.Колатае Alfa 156 1.8 t.s
имам проблем с оборотите като и дам гас на моята красавица оборотите почват да танцуват от 500 до 1500 ако може да ме посаветвате от къде идва пробмема
имам проблем с оборотите като и дам гас на моята красавица оборотите почват да танцуват от 500 до 1500 ако може да ме посаветвате от къде идва пробмема
да всеки го има маи този проблем,кои в по-голяма кои в по-малка степен,моето наблюдение показва,че предимно проблема идва от моторното масло,колкото и странно и налудничаво да звучи,токовете сащо са от значение,например ако си включил консуматор(караш на фарове и тн.)смени маслото с качествено смени всички филтри караи с карера 100!!!и 6те усетиш,4е има осезаема разлика,всеки се хваща за стапковото моторче,ако на 1 скорост колата ти варви без газ на равно значи то си е ок!!колата трябва на тихи да даржи от 800 до 1000 оборота иначе тресе и не е препорачително,АИДЕ УСПЕХ
Не знам дали ще ти помогне но преди време бях притежател на една Мазда 626 - 94г. с подобен проблем. Оборотите ми скачаха от 500 до 1500. След обиколка на много майстори накрая отидох в представителството на Мазда и я закачиха на компютъра. след 5 мин ми казаха странна диагноза а именно :
"Скъсана гарнитура на входящия колектор"
С голямо недоверие свалих колектора и наистина гарнитурата беше пробита, Смених я, сле това занулихме натрупаните грешки в компютъра и всичко се оправи.
Не гарантирам, че това ти е проблема но ако все още не си успял да го отстраниш провери и това.
и аз да кажа моята върве6е добре но държе6е 1000 оборота и ускорява6е мудно.от форума ме посъветваха да почистя дебитомера.след операцията запо4на да варира м-у 500 и 1500 оборота когато е по инерция.когато спра и колебаенето спира и държи 900.От форума ме посъветваха да по4истя и дроселовата клапа.след операцията държи 2000 оборота. Ами сега ? кое ще е следващото? и има ли някой който наистина да разбира особено от Бургас?
Comment